kutyakikepzo nyakorvAz MR 1100 ultrakönnyű, nagyon egyszerű távirányítós kutya nyakörv. Vadászatokra, hobbi kutya tartóknak is javasolt távolsági kutyakiképző, kutyaidomító rendszer. Megbízható technológia, megállják a helyüket munka és sport kutyások körében is. A rendszer 2 vagy akár 3 kutyáig bővíthető plusz nyakörvek vásárlásával. A DT Systems MR1100 egy olyan sorozat, melynek az elektromos nyakörv és távirányító egysége is ultra könnyű. Nagyon egyszerű a használata, de speciális funkcióinak köszönhetően munkakutya kiképzéseken és vadászatokon is megállják a helyüket. A DT Systems távolsági kutyakiképző nyakörveket hosszú tesztelési időszak , profi kutyakiképzők és vadászok javaslata teszi olyan kényelmessé és hatékonnyá, mint amilyen. A legújabb digitális technológia, ami nem hagyja cserben a kiképzőt a gazdit. A DT Systems elektromos kutyanyakörveket a könnyű kezelhetőség, gyakorlatiasság jellemzi. A nagy gomboknak köszönhetően kesztyűben is könnyű a távirányító kezelése. A gombok elhelyezkedése praktikus elrendezése nagyon fontos az elektromos nyakörveknél. A DT ezeket a kimagaslóan fontos szempontokat figyelembe véve alkotja meg, újítja meg újra és újra az ergonómikos kialakítást. Leginkább olyan alkalmazásra ajánlott, ahol a 1000 m mindig minden esetben elegendő. Ha szeretné kutyáját a réten futtatni és engedi, hogy kedvence fél kilométernél távolabb is elmehessen, akkor az 1000 méter hatótávolságú elektromos nyakörv használata mellett kell dönteni. A hatótávolság nagyon fontos egy elektromos nyakörv kiképzésnél, használatnál, mert ha rövid a hatótávolság, akkor az nem lesz mindig elegendő és bosszúságot fog okozni. Ha a hatótávolsága a távirányítós nyakörvnek megfelel a mindenkori célnak és még marad benne tartalék, akkor az a legjobb, ilyet kell választani.

További videók kiképző nyakörvekről(angol nyelvű)

 1. elektromos nyakörv kutyáknak

  MR 1100 távirányítós kutyakiképző nyakörv

  Br. 76 990 Ft/db

  Tovább az elektromos nyakörv webáruházba  Kompakt, ultra könnyű MR1100 távirányítós kutya nyakörv, ami tökéletes házi kedvenceknek, munkakutyáknak és vadászkutyáknak is egyaránt. Egyszerű kezelésű, olyan tulajdonságokkal, melyek eleget tesznek a kutyatanítás fokozatos bõvülésével. A kiképzõnyakörvek között is kis méretű, elfér egy tenyérnyi helyen. Sport kutyások kedvelik az ilyen apró kis leadókészülékeket, hogy a kutya ne lássa az oktató kezében a távirányítót, hogy ne társítsa a nyomkodást az impulzussal. A munkakutya oktatásnál és sport kutya oktatásnál a kutya szinte le sem veheti szemét a gazdájáról. Így a gazdi minden lépéséhez, tevékenységéhez társít a kutya valamit. Kiválló választás. Terepmintás kiadásban vadászatokon előnyös. Alkalmazható kis és nagy termetű kutyáknál egyaránt. A Master Retriever sorozat kiképző nyakörvek a legújabb technológiával ellátott kutya kiképzõ eszközök. Ellentétben a többi gyártóval egyedül D.T. Systems alkalmaz FM rádióhullámokat tréning nyakörveken. Nyakörvbe szõtt belsõ antennája biztositja a maximális hatótávolságot (Maxx-Range™). Egészen 1000 m-es hatótávolságával elegendõ alap engedelmesség tanításához, kutyasétáltatáshoz, futtatáshoz, kiképzésekhez. 16 különbözõ impulzus szint. A kezelés rendkívül egyszerű nem kell a gombokat nézni.

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban
 2. elektromos nyakörv kutyáknak

  MR 1100 kutya kiképző nyakörv Coverup (terepmintás)

  79.990 Ft/db

  elektromos nyakörv    MR 1100 kutya kiképző nyakörv Coverup (terepmintás).
  Kompakt, ultra könnyű MR1100 távirányítós kutya nyakörv, ami tökéletes házi kedvenceknek, munkakutyáknak és vadászkutyáknak is egyaránt. Egyszerű kezelésű, olyan tulajdonságokkal, melyek eleget tesznek a kutyatanítás fokozatos bõvülésével. A kiképzõnyakörvek távirányítója között is kis méretű, elfér egy tenyérnyi helyen. Sport kutyások kedvelik az ilyen apró kis leadókészülékeket, hogy a kutya ne lássa az oktató kezében a távirányítót, hogy ne társítsa a nyomkodást az impulzussal. A munkakutya oktatásnál és sport kutya oktatásnál a kutya szinte le sem veheti szemét a gazdájáról. Így a gazdi minden lépéséhez, tevékenységéhez társít a kutya valamit. Kiválló választás. Terepmintás kiadásban vadászatokon előnyös. Alkalmazható kis és nagy termetű kutyáknál egyaránt. A Master Retriever sorozat kiképző nyakörvek a legújabb technológiával ellátott kutya kiképzõ eszközök. Ellentétben a többi gyártóval egyedül D.T. Systems alkalmaz FM rádióhullámokat tréning nyakörveken. Nyakörvbe szõtt belsõ antennája biztositja a maximális hatótávolságot (Maxx-Range™). Egészen 1000 m-es hatótávolságával elegendõ alap engedelmesség tanításához, kutyasétáltatáshoz, futtatáshoz, kiképzésekhez. 16 különbözõ impulzus szint. A kezelés rendkívül egyszerű nem kell a gombokat nézni.

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban
 3. kutyaidomító nyakörv

  MR 1100 plusz nyakörv

  Br. 39.900 Ft/db

  Tovább a kutyakiképző nyakörv webáruházba  Add-On plusz nyakörv MR 1100 sorozat kutyakiképző rendszerhez fekete, narancssárga vagy zöld szíjjal.

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban

Termék Információk

 • 1000 m hatótávolság
 • 16 impulzus szint, változtatható a leadókészülékrõl
 • 16 folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • kijelzi az elem és az akkumulátor merülését
 • digitális technológia
 • ID kódok az interferencia elkerülésére
 • Maxx-Range™ belsõ antenna rendszer
 • könnyû, erõs nyakörv és leadó
 • kis-, és nagytermetû kutyáknak egyaránt
 • Beépített mágneses Ki/Be kapcsolhatóság
 • újratölthetõ Ni-MH akkumulátor a nyakörvben
 • 9V hagyományos cserélhetõ elem a leadó készülékben (a csomag nem tartalmazza)
 • pozitív vibráció
 • vízálló leadókészülék
 • teljesen vízálló nyakörv, a kutya merülhet is a nyakörvvel
 • 2 vagy akár 3 kutyás rendszerré bõvithetõ
 • a A csomag tartalmazza a magyar nyelvű használati útmutatót és a tanítási útmutatót az elektromos nyakörv helyes használatához