TERMÉKEINK

 • Sokkolo nyakorvek

  Elektronikus kiképző nyakörvek

  A D.T. Systems úgy alakította ki a termékskáláját, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kiképző nyakörvet, a hobbi állattartóktól kezdve a profi vadászfelszerelésig. Minden nyakörv vízálló, akár 3 kutyáig bővíthetőek.

 • Ugatásszabályozó készülékek

  Ugatásgátló nyakörvek

  A D.T. Systems ugatásgátló nyakörvek biztonságosan és hatékonyan segítenek leszoktatni kutyáját a folyamatos, és felesleges túlzott ugatásról. A legkisebb ugatásgátló nyakörv a piacon, extra könnyű és vízálló nyakörvek.

 • Bíperek

  Bíperes helymeghatározók

  A bíperek arra szolgálnak, hogy a legnagyobb fűben is megtaláljuk kutyánkat, amikor lesben áll és ne hívjuk vissza a vadról, mert éppen nem tudjuk, hogy hol van. A biperekben mozgásérzékelő van, ezért tudják jelezni, hogy éppen keres vagy lesben áll a kutya.

 • Madárkilövő

  Dummi- és madárkilövők

  A madár- és dummykilövő készülékek tökéletes kiképzõ eszközök arra, hogy kutyáját megtanítsa illetve hozzászoktassa a vadászatokhoz. Továbbá segít a vadászati szezonon kívül is a kutyát tanítani, edzésbe tartani, akár csak egy éles vadászaton lennénk.
 • Dummy

  Kiképző dummy

  Csúszásgátló anyaga és a különleges mintázata miatt is az egyik legjobb kiképzõ dummy. A kutya szemfoga a különleges "S Grip" mintázatba jól illeszkedik. A D.T. dummy-t használva, a kutyája megtanulja, hogy kisebb nyomással fogjon rá a vadra.
 • Elektronikus-nyakorv-kiegeszito

  Alkatrészek, kiegészítők

  A D.T. Systems kiképzőnyakörvek szerelhetőek, az akkumulátor cserélhető. A kiképzőnyakörvekhez alkatrészeket, kiegészítőket (pl.: autós töltő) itt talál.
 • Lupine örök garanciás felszerelések

  Lupine örök garanciás felszerelések

  A Lupine Amerika egyik legjobb kutyafelszerelés gyártója (nyakörvek, hámok, pórázok). A termékeire örök garanciát vállal, amely kiterjed még rágásra is. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.
 • kerites-kutyanak

  Dogwatch rejtett kerítésrendszer

  A rendszerre egyedülálló módon örök garanciát vállalunk, mely fémjelzi a termék minőségét és megbízhatóságát.