Eb-őrző Kft

Eb-őrző Kft 

Büszkék vagyunk arra, hogy 2005 óta másoktól számos vonásban eltérő, külföldi és hazai piacon is egyedülálló termékekkel szolgálhatunk vásárlóinknak. A pozitív vásárlói visszajelzések mind alátámasztják, hogy árusított termékeink, rendszereink humánusak és működésük hatékony. Minden kutyában megvan a jó kutya. Célunk, hogy a legjobbat hozza ki négylábú barátjából. Mindehhez olyan kiképzõ nyakörveket nyújtunk, melyek biztonságosak és egyszerű a használatuk

A DT távolsági elektromos nyakörv segítségével olyan ügyes, engedelmes, ugyanakkor boldog kutyákat nevelhetünk, akik farkcsóválva fenntartások nélkül engedelmeskednek.

A kutyák leginkább saját érdekükben cselekednek. Sikeres kiképzéshez ezt a motivációt és a kutyák erõs társítási tulajdonságát ki kell használni. A kiképzés során feltételes választ akarunk kapni a parancsszavakra. Mindennek kialakításában segít a DT kiképzõ nyakörv. Ha a kutya kerget egy állatot ami az út felé szalad, azt akarjuk, hogy az "Állj" parancsra megálljon azon nyomban. Nem szeretnénk, ha kutyánk figyelmen kívül hagyná parancsunkat, mert õ inkább tovább folytatná a kergetést. Imádjuk kedvencünket és nem akarjuk, hogy bajba kerüljön. A baj megelõzését legjobban tanítással érhetjük el, amiben a legjobb segitség a DT systems elektromos nyakörv. A tanítás célja az, hogy a kutyánk engedelmeskedjen a parancsokra feltételes válasszal, ami olyan válasz, amit egybõl megtesz "gondolkodás" nélkül.
Segítséget nyújtunk a készülék beállításaiban, működtetésben, tanításban. Ha bármilyen kérdése van kérem jelezze ügyfélszolgálatunknak az alábbi elérhetőségek egyikén.


Eb-őrző Kft csapata
D.T. Systems - Hozza ki a legjobbat kutyájából!

Email:

info[@]dtsystems.hu

Telefon:

+36-30/656-1470


Online ügyfélszolgálatunkon munkatársaink hétköznap 9.00- 15.00 között válaszolnak kérdéseire.

Fax:

06 (52) 415-793

Postázási cím:

EB-ŐRZŐ KFT.
4033 Debrecen
György utca 16/B