Szállítás és Fizetés


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Át nem vett, vagy visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.


Az áru kiszállítása és átvétele

Kiszállítás MPL futárszolgálattal:
• Adott munkanapon a 12 óráig leadott rendeléseket - amennyiben raktárkészletünkből biztosítani tudjuk azt- 12-36 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, akik következő nap reggel 9 és 18 óra között végzik a kiszállítást. Ha Ön az adott nap nem tudja átvenni a csomagját futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést. Illetve értesítőt hagy, hogy melyik postán tudja átvenni csomagját. Csomagját a posta 10 munkanapig őrzi.
• Amennyiben Ön az adott nap 12 óra után adja le megrendelését, úgy csak az azt következő munkanap reggel 9 órás időponttól számítva kezdődik meg a vállalt kiszállítási idő számítása.
• Ha a fent vállalt szállítási időt előreláthatóan nem tudjuk teljesíteni (pl. egy termék nem áll rendelkezésünkre a raktárunkban), ügyfélszolgálatunk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot.
• A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabodik.
Személyes átvétel telephelyünkön:
• A megrendelt tételeket személyesen is átveheti telephelyünkön (4033 Debrecen, György utca 16/B), ekkor nem kell a kiszállítási díjat megfizetnie. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételt kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani!

Eb-őrző Kft csapata
D.T. Systems - Hozza ki a legjobbat kutyájából!

Email:

info[@]dtsystems.hu

Telefon:

+36-30/656-1470


Online ügyfélszolgálatunkon munkatársaink hétköznap 9.00- 15.00 között válaszolnak kérdéseire.

Fax:

06 (52) 415-793

Postázási cím:

EB-ŐRZŐ KFT.
4033 Debrecen
György utca 16/B