H2O_elektronikus_kikepzonyakorv

Távirányítású Beeper kiképzőnyakörvek, helymeghatározó nyakörvekElőfordult már Önnel, hogy nem látja és nem találja vadászat közben vadászkutyáját? Rendelkezik távirányítós elektromos kutya nyakörvvel és éppen a vadról hívta le vadászkutyáját, mert a nádasban vagy bozótosban jár? Séta közben az erdő sűrűjében, nagy fűben nem találja kutyáját? Akkor Önnek szüksége lehet egy kutya helymeghatározós nyakörvre. A DT Systems gyárt olyan típust, ami kiképző elektromos nyakörv és Beeper egyben. Vagy csak Beeper funkcióval van ellátva, impulzust nem ad le a készülék. A Beeper kürt hangja 250 - 400 méterre vagy még távolabb is hallható szélcsendben vagy ha a hangot a szél felénk hozza. A Beeper funkció nem más, mint egy Kürt, mellyel meghatározható, hogy vadászkutyája jelenleg hol tartózkodik.  A Kürt a szíjra van csavarokkal erősítve. 3 különböző funkcióra állítható a Beeper. A lokalizáló gomb benyomásával szakaszosan adja le a kürt jeleket a készülék, amíg a gombot benyomva tartjuk. A Vadat áll funkcióra kapcsolva a kürt mindaddíg, amíg kutyája mozgásban van, addíg nem kürtöl. 2 másodpercenként egyet kürtöl, ha megállt a kutya vagy éppen vadat áll. A Keres / Vadat áll funkcióban a mozgásnál 5 másodpercenként kürtöl egyet a készülék és 2 másodpercenként, ha vadat áll. Mindezt egy beépített mozásérzékelő szerint végzi a nyakörv. A Beeper funkcióval ellátott vadászkutya elektromos nyakörv használatával nem kell aggódnia, hogy nem találja kutyáját a sűrű bozótosban vagy a nádasban. Sőt ezzel a Kürtös nyakörvet használva biztos nem fogja lehívni vadászkutyáját a vadról. Hisz a legtöbbször vadat álló kutyáját elveszítettnek vélt vadász az elektromos nyakörvet használva lehívja a vadról és így tényleg elvesződik a vad.

A D.T. Systems bíper nyakörvek segítenek abban, hogy meg tudja határozni a vadászkutyája helyét, illetve azt, hogy kutyája éppen mozgásban van, vagy vadat áll. Hobbi kutyásoknak is kiemelkedően hasznos lehet ez az eszköz, hogy az erdőben bozótosban felleljék kutyájukat. A nyakörvek masszívak és teljesen vízállóak.

Válasszon bíperes Nyakörveink közül

További videók (angol nyelvű)Elektromos nyakörvek – D.T. Systems Kutyakiképző eszközök

A D.T. Systems az egyik legrégebbi elektromos nyakörveket és egyéb kutyakiképző eszközöket gyártó cég.
1983-ban jelent meg az amerikai piacon és alkalmazza kimagasló, egyedi technológiáját. A megújulás jellemzi, mindig tökéletesíti technológiáját.
Az elektromos nyakörvek között megtalálja kezdő és profi kiképző is a megfelelő impulzus nyakörvet munkájához. Lehet az alapkiképzés, munkakutya kiképzés vagy vadászat.

Alacsony impulzus programmal olyan ügyes, engedelmes ugyanakkor boldog kutyákat nevelhetünk, akik farkcsóválva fenntartások nélkül szót fogadnak, anélkül, hogy ordibálnánk, odaütnénk nekik vagy cibálnánk a pórázt.

A DT Systems elektromos nyakörv használata következetes kiképzéssel megkönnyíti a gazdi feladatát valamint könnyebb a kutyáknak is megérteni azt. A DT Systems elektronikus nyakörv és alacsony impulzus használatával Ön is egy engedelmes kutyát nevelhet rövid idő alatt. Ez az idomítási mód bizonyítottan humánus és hatékony.
A DT impulzus nyakörv azok számára is megoldást nyújt a pozitív vibráció funkcióval, akik egyáltalán nem alakalmaznak impulzust a kutyakiképzés során. 1. Beeper kutya nyakörv

  BTB 809 Beeper kiképző nyakörv

  Br. 68.000 Ft/db

  Br. 58 000.- Ft/db
  elektromos kutya nyakörv webáruház 

  400 m-re hallható sípszó
  Keres/Vadat áll funkció
  Vadat áll funkció
  elemes távirányító
  tölthető nyakörv
  távirányító hatótávolság 200 m

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban
 2. Beeperes kutyanyakörv

  RAPT 1450 elektromos kutyakiképző nyakörv

  Br. 128.990 helyett Br. 97.990 Ft/db

  Beeperes kutyanyakörv 
  A RAPT 1450 -es készülék a legújabb technológiával ellátott elektromos kutyanyakörv. Ellentétben a többi gyártóval egyedül D.T. Systems alkalmaz FM rádióhullámokat tréning nyakörveken. Nyakörvbe szõtt belsõ antennája biztosítja a maximális hatótávolságot (Maxx-Range™). A megújult RAPT sorozat rendszerek számos alkalommal használatosak, teljesen vízállóak. Vadászok, profi kiképzõk és kezdõk kedvelt rendszere. Szélsõséges körülményekhez alakított. Lehet az jéghideg víz vagy forró nyári nap. Mivel minden funkció más-más gombbal irányítható, könnyű a kezelése és ezért nem szükséges a leadót néznie, így tudja a kutyája minden lépését figyelni. 16 folyamatos és pillanatnyi impulzus, 1200 m hatótávolság. Bíper funkciók: 400 m-re hallható sípszó, helymeghatározás funkció Keres/Vadat áll funkció Vadat áll funkció

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban

 3. Beeperes kutyanyakörv

  H2O 1850 elektromos kutyakiképző nyakörv

  Br. 146.000 Ft/db

  Beeperes kutyanyakörv 
  A H2O 1850 -es készülék a legújabb technológiával ellátott elektromos kutyanyakörv. Ellentétben a többi gyártóval egyedül D.T. Systems alkalmaz FM rádióhullámokat tréning nyakörveken. Nyakörvbe szõtt belsõ antennája biztosítja a maximális hatótávolságot (Maxx-Range™). A megújult H2O sorozat rendszerek számos alkalommal használatosak, teljesen vízállóak. Vadászok, profi kiképzõk és kezdõk kedvelt rendszere. Szélsõséges körülményekhez alakított. Lehet az jéghideg víz vagy forró nyári nap. Mivel minden funkció más-más gombbal irányítható, könnyű a kezelése és ezért nem szükséges a leadót néznie, így tudja a kutyája minden lépését figyelni. 16 folyamatos és pillanatnyi impulzus, 1600 m hatótávolság. Bíper funkciók: 400 m-re hallható sípszó, helymeghatározás funkció Keres/Vadat áll funkció Vadat áll funkció

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban

 4. SPT_2420

  SPT 2430 Beeper kiképzőnyakörv / 1 kutyára

  Br. 215.000 Ft/db

  elektromos kutya nyakörv webáruház  SPT 2430 1 kutyára. Hatótávolság 5000 méter, 50 impulzusszint, pillanatnyi, folyamatos, ugrás impulzus funkciók, rezgés és rezgés +impulzus funkciók és bíper funkció, amely 400 méterre hallható.

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban
 5. Bíperes kutya nyakörv

  SPT 2432 két kutyára

  Br. 283.000 Ft/db

  elektromos kutya nyakörv webáruház  SPT 2432 típusú távolsági kiképzőnyakörv 2 kutyára. Hatótávolság 5000 méter, 50 impulzusszint, pillanatnyi, folyamatos, ugrás impulzus funkciók, rezgés és rezgés +impulzus funkciók és bíper funkció, amely 400 méterre hallható.

  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban
  beeperes kutyanyakörv

  H2O 1850 plusz kiképzőnyakörv egység

  Br. 54.000 Ft/db

  elektromos kutya nyakörv webáruház  A H2O 1850 -es kiképzőnyakörvhöz plusz nyakörv, mellyel 2 vagy akár 3 kutyás rendszer kialakítható.
  További képek a termékről

  Megrendelem az elektromos nyakörv webshopban

Részletek

 • BTB 809
 • 400 m-re hallható kürt sípszó
 • Keres/Vadat áll funkció
 • Vadat áll funkció
 • elemes távirányító
 • távirányító hatótávolsága kb. 200 m

 • H2O 1850
 • 16 folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • 1600 m hatótávolság
 • 400 m-re hallható kürt sípszó
 • helymeghatározás funkció
 • Keres/Vadat áll funkció
 • Vadat áll funkció
 • újratölthetõ Ni-MH akkumulátor a nyakörvben és a leadókészülékben
 • teljesen vízálló leadókészülék, lebeg a vizen
 • teljesen vízálló nyakörv, a kutya merülhet is a nyakörvvel
 • 2 vagy akár 3 kutyás rendszerré bõvithetõ

 • SPT 2430
 • 50 folyamatos és pillanatnyi impulzus
 • 2100 m hatótávolság
 • LCD kijelző
 • 400 m-re hallható kürt sípszó
 • helymeghatározás funkció
 • Keres/Vadat áll funkció
 • Vadat áll funkció
 • újratölthetõ Ni-MH akkumulátor a nyakörvben és a leadókészülékben
 • akár 2 kutyát is tud irányítani (SPT 2432)
 • A csomag tartalmazza a magyar nyelvű használati útmutatót és a tanítási útmutatót az elektromos nyakörv helyes használatához