1983 óta a Minőség és az Innováció szolgálatában.

Vadászat kutyával

A D.T. Systems Inc. az USA vezető kutyafelszerelés gyártója, már 1983 óta jelen van termékeivel a kutyakiképzési ágazatban. A cég a termékeit folyamatosan teszteli, hogy a azok a szélsőséges, legkeményebb helyzetekben is ellenállóak, strapabíróak legyenek. A tartósság és a megbízhatóság a két lefontosabb szempont, amit a gyártás során szem előtt tartanak.

A D.T. Systems-nél a kutyával való vadászat szenvedély. Ez a szenvedély a mozgató rugója annak, hogy a lehető legjobb kutyakiképzési eszközöket hozzák létre. A D.T. Systems profi kutyakiképző csapattal és számtalan kutyatulajdonossal együttműködve dolgozik, hogy a sok évnyi kutatás és fejlesztés eredményeként olyan minőségi termékek legyenek a piacon, amelyek bárhol és bármikor megállják a helyüket. Nap mint nap egy professzionális munkacsoport csak azon dolgozik, hogy a D.T,. Systems kiképző felszereléseket a legzordabb körülmények között teszteljék és fejlesszék, mert tudják, hogy a vadászatokon a megbízhatóságnak létfontosságú szerepe van.

A megbízhatóságnak természetesen egyensúlyban kell lennie az innovációval és az új "élvonalbeli" technológiák kifejlesztésével is. A D.T. Systems vezette be elsőként az ágazatba a digitális mikrokumputeres technológiát, csak úgy mint a leadó készülékről állítható impulzus szint szabályozhatóságát, amely ma már alapkövetelmény egy elektronikus kiképzőnyakörv esetében. Ők voltak az elsők, akik a vibráció funkciót és a 360° MAXX Range nyakörvbe szőtt antenna-rendszert kifejlesztették.

D.T. Systems teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy vevőinek a legjobb minőségű kiképző eszközöket nyújtsa, amelyek ellenállóak, megbízhatóak és a használatuk is egyszerű. A cég célja az, hogy a legjobbat hozza ki kutyájából a D.T. Systems termékekkel, mert nincs annál jobb, minta amikor a kutya pontosan azt csinálja, mint amit elvárunk tőle.