Nálunk megtalálja a céljainak megfelelő elektronikus kiképzőnyakörvet!

Válasszon céljainak megfelelő tréning nyakörvet!

 • S.P.O.T.

  PA300

  A PetPal PA300 nyakörv a D.T. Systems-től segít, hogy a legjobbat hozza ki kutyájából! Tökéletes eszköz az alap kiképzéshez.

  A D.T. Systems-nél a kutyák egyfajta szenvedély. Fontos, hogy a legjobb barátunkkal töltött idő gondoskodó és tartalmas legyen. Ez magában foglalja azt, hogy felelősségteljesen tanítsuk, tiszteljük és megvédjük. A PetPal kiképzőnyakörvek a D.T. Systems-től segítnek abban, hogy a kutyáddal eltöltött idő biztonságos és örömteli legyen, ugyanis a kiképzőnyakörvvel elért eredmény során a parancsszavak reflexszerűen épülnek be a kutyába, így a vezényszavakra engedelmeskedő kutyát állandó dícséret éri, ezáltal a gazdi és kutyája között egy jobb bizalmi viszony épül ki. A D.T. Systems a legjobbat hozza ki kutyájából. Tökélets eszköz az otthoni és alapkiképzéshez.

  További videók (angol nyelvű)

 • R.A.P.T.

  R.A.P.T.

  A D.T. Systems egy forradalmian új, szabadalmaztatott kialakítású ívelt leadó készüléket alakított ki a R.A.P.T. 1400, kiképzőnyakörvnél.

  További videók (angol nyelvű)

 • Micro-iDT PLUS

  Micro-iDT PLUS

  A Micro-iDT Plus egy olyan sorozat, mely ultrakönnyű, nagyon egyszerű a használata, de speciális funkcióinak köszönhetően munkakutyaképzéseken és vadászatokon is megállják a helyüket. A rendszer 2 vagy akár 3 kutyáig bővíthető plusz nyakörvek vásárlásával.

    

  További videók (angol nyelvű)

 • H2O PLUS

  H2O PLUS

  A megújult H2O sorozat rendszerek számos alkalommal használatosak, teljesen vízállóak. Vadászok, profi kiképzõk kedvelt rendszere. Szélsõséges körülményekhez alakított, lehet az jéghideg víz vagy forró nyári nap...  

  További videók (angol nyelvű)

 • SPT

  SPT Sorozat

  Az SPT Sorozat megalkotásánál a világ legjobb kutyaoktatóinak tanácsait, észrevételeit, kritikáit vették figyelembe, hogy megalkossák azt a nyakörv sorozatot, mely nem csak masszív és megbízható, de a használata is egyszerű.