Az Eb-őrző Kft által forgalmazott további termékek:

kutyakerites  

Dogwatch rejtett kutyakerítés rendszer


Az USA-ban 1990, Magyarországon 2005 óta alkalmazott a biztonságos, állatorvosok által is ajánlott Ebőrző rejtett kerítésrendszer. Ha biztonságban szeretné tartani kutyáját, nehogy baleset érje vagy elcsalják, ha kedvence szökik (akár a kerítésen, akár a nyíló kapun). Ha ki szeretné zárni a kutyáját a kert egyes részeiből, vagy szabadon kívánja tartani, még akkor is ha nincs kerítése, akkor a Dogwatch kutyakerítés rendszert Önnek ajánljuk. Nézze meg honlapunkat,ahol szakértő kolegáink várják a jelentkezését.
A termékekre örök garanciát vállalunk.

     


Lupine nyakörvek
 

Lupine nyakörvek, hámok, pórázok


A LupinePet 1990 óta gyárt kutyanyakörveket egyedi mintás és hagyományos színekben. Az anyag megválasztásában körültekintően a hegymászók és túrázók felszerelésében is használt, erős és nagy teherbírásnak kitehető anyagok használata inspirálta a Lupine alkotói csapatát.
Lupinepet már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csatt törésére, kiterjesztette garanciáját még a rágásra is! Azóta is a rágásra vállalt garanciája fémjelzi leginkább nevüket. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.

     
kutyaajto, macskaajto  

Plexidor® kutyaajtók, macskaajtók 5 év garanciával


Plexidor® USA Inc. 25 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek. A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.
5 év garanciát vállalunk a Plexidoor ajtókra.