Elektromos Beeper kiképzőnyakörvek – Kutyakiképző eszközök főként vadászoknak | D.T. Systems beeperes helymeghatározókElőfordult már Önnel, hogy nem látja és nem találja vadászat közben vadászkutyáját? Rendelkezik távirányítós elektromos kutya nyakörvvel és éppen a vadról hívta le vadászkutyáját, mert a nádasban vagy bozótosban jár? Séta közben az erdő sűrűjében, nagy fűben nem találja kutyáját? Akkor Önnek szüksége lehet egy kutya helymeghatározós nyakörvre. A DT Systems gyárt olyan típust, ami kiképző elektromos nyakörv és Beeper egyben. Vagy csak Beeper funkcióval van ellátva, impulzust nem ad le a készülék. A Beeper kürt hangja 250 méterre vagy még távolabb is hallható szélcsendben vagy ha a hangot a szél felénk hozza. A Beeper funkció nem más, mint egy Kürt, mellyel meghatározható, hogy vadászkutyája jelenleg hol tartózkodik.  A Kürt a szíjra van csavarokkal erősítve. 3 különböző funkcióra állítható a Beeper. A lokalizáló gomb benyomásával szakaszosan adja le a kürt jeleket a készülék, amíg a gombot benyomva tartjuk. A Vadat áll funkcióra kapcsolva a kürt mindaddíg, amíg kutyája mozgásban van, addíg nem kürtöl. 2 másodpercenként egyet kürtöl, ha megállt a kutya vagy éppen vadat áll. A Keres / Vadat áll funkcióban a mozgásnál 5 másodpercenként kürtöl egyet a készülék és 2 másodpercenként, ha vadat áll. Mindezt egy beépített mozásérzékelő szerint végzi a nyakörv. A Beeper funkcióval ellátott vadászkutya elektromos nyakörv használatával nem kell aggódnia, hogy nem találja kutyáját a sűrű bozótosban vagy a nádasban. Sőt ezzel a Kürtös nyakörvet használva biztos nem fogja lehívni vadászkutyáját a vadról. Hisz a legtöbbször vadat álló kutyáját elveszítettnek vélt vadász az elektromos nyakörvet használva lehívja a vadról és így tényleg elvesződik a vad.

A D.T. Systems bíper nyakörvek segítenek abban, hogy meg tudja határozni a vadászkutyája helyét, illetve azt, hogy kutyája éppen mozgásban van, vagy vadat áll. Hobbi kutyásoknak is kiemelkedően hasznos lehet ez az eszköz, hogy az erdőben bozótosban felleljék kutyájukat. A nyakörvek masszívak és teljesen vízállóak.

Válasszon bíperes Nyakörveink közül

 • Beeper kutya nyakörv

  BTB 809

  A BTB nyakörvekkel meg tudja határozni kutyája helyét, illetve a nyakörvben található mozgásérzékelőnek köszönhetően, hogy épp keres vagy épp vadat áll.

 • Beeperes kutyanyakörv

  H2O 1850 Plus

  Legyen az sűrű nádas vagy bozótos, jéghideg víz vagy forró nyári nap...a H2O sorozat nyakörvei kiállják a próbát a szélsőséges körülmények között is.

 • vadászkutya elektromos nyakörv

  SPT 2430

  Az SPT Sorozat megalkotásánál a világ legjobb kutyaoktatóinak tanácsait, észrevételeit, kritikáit vették figyelembe, hogy megalkossák azt a nyakörv sorozatot, mely nem csak masszív és megbízható, de a használata is egyszerű.