BL madárkilövő szerkezet

DT Systems madárkilövõ szerkezetei biztonságos technolnológiát alkalmaznak. Lehetõvé teszik a szerkezet beállítását és a madár behelyezését egyszerre, anélkül, hogy a madárban kárt okoznánk. A kézi üzemeltetésű madárröptetõt a szerkezetre erõsített zsinór hozza működésbe. A kisebb és nagyobb méretű madarakhoz külön típus van.

További videók (angol nyelvű)

 1. BL 505 madárkilövő

  BL 505 típusú madárkilövő

  Br. 51.000 Ft/db

   A DT Systems madárkilövõ szerkezetei biztonságos technolnológiát alkalmaznak. Lehetõvé teszik a szerkezet beállítását és a madár behelyezését egyszerre, anélkül, hogy a madárban kárt okoznánk. A kézi üzemeltetésű madárröptetõt a szerkezetre erõsített zsinór hozza működésbe. A kisebb és nagyobb méretű madarakhoz külön típus van. A galamb és fürj nagyságú madarakhoz a BL 500-as sorozat alkalmazható.

  További képek a termékről
 2. BL 509 madárkilövő

  BL 509 típusú madárkilövő

  Br. 131.000 Ft/db

   DT Systems madárkilövõ szerkezetei biztonságos technolnológiát alkalmaznak. Lehetõvé teszik a szerkezet beállítását és a madár behelyezését egyszerre, anélkül, hogy a madárban kárt okoznánk. A kézi üzemeltetésű madárröptetõt a szerkezetre erõsített zsinór hozza működésbe. A kisebb és nagyobb méretű madarakhoz külön típus van. A galamb és fürj nagyságú madarakhoz a BL 500-as sorozat alkalmazható. Távirányításos madárkilövõ. Távirányítós madárkilövõ esetében akár 700 m távolságból lehet irányítani a készüléket. Egy távirányítóval 16 különbözõ madárröptetõt tudunk kezelni. A késõbbiekben vásárolt plusz madárkilövõk a távirányítóhoz programozhatók könnyen.

  További képek a termékről
 3. BL 705 madárkilövő

  BL 705 típusú madárkilövő

  Br. 77.000 Ft/db

   A DT Systems madárkilövõ szerkezetei biztonságos technolnológiát alkalmaznak. Lehetõvé teszik a szerkezet beállítását és a madár behelyezését egyszerre, anélkül, hogy a madárban kárt okoznánk. A kézi üzemeltetésű madárröptetõt a szerkezetre erõsített zsinór hozza működésbe. A kisebb és nagyobb méretű madarakhoz külön típus van. A fácán és kacsa nagyságú madarakhoz a BL 700-as tipus alkalmazott.

  További képek a termékről
 4. BL 709 madárkilövő

  BL 709 típusú madárkilövő

  Br. 152.000 Ft/db

   DT Systems madárkilövõ szerkezetei biztonságos technolnológiát alkalmaznak. Lehetõvé teszik a szerkezet beállítását és a madár behelyezését egyszerre, anélkül, hogy a madárban kárt okoznánk. A kézi üzemeltetésű madárröptetõt a szerkezetre erõsített zsinór hozza működésbe. A kisebb és nagyobb méretű madarakhoz külön típus van. A fácán és kacsa nagyságú madarakhoz a BL 700-as tipus alkalmazott. Távirányításos madárkilövõ. Távirányítós madárkilövõ esetében akár 700 m távolságból lehet irányítani a készüléket. Egy távirányítóval 16 különbözõ madárröptetõt tudunk kezelni. A késõbbiekben vásárolt plusz madárkilövõk a távirányítóhoz programozhatók könnyen.

  További képek a termékről

Termék Információk

 • könnyű "betölteni" a madarat "Easy-Load"
 • halk működés, ami nem ijeszti meg a kutyát "Quiet-release"
 • kiváló minõségű háló valamint rugók a hatékony kilövéshez
 • nagy oldalsó lyukak a szaglás miatt
 • lehetõséget ad több madár "betöltéséhez" és kilövéséhez
 • magyar nyelvű használati útmutatót és tanítási útmutatót a csomag tartalmazza